Home » Goood Resort Bonaire een ideale vakantie!

Goood Resort Bonaire een ideale vakantie!

Hallo allemaal welkom weer op een stukje van mijn blog, Ik heb hopelijk weer een interessant onderwerp voor jullie namelijk over een reis organisatie genaamd Goood Resort Bonaire. Ik zal even in het kort toelichten hoe ik hier op ben gekomen. Het ging namelijk zo ik ben laatst met vriendinnen op vakantie geweest. We zijn met de groep naar het mooie Bonaire gegaan, echt heel mooi daar zeker een aanrader. We hebben een tijdje na gedacht waar we heen zouden gaan er waren veel opties uiteindelijk hebben we wel iets leuks kunnen vinden. Het kost wel veel moeite over het algemeen voor je iets leuks hebt gevonden want er zijn gewoon zo veel mogelijkheden. Maar het moeilijkste is nog om iets te vinden wat ook binnen het budget past.

Een leuk hotel gevonden en daar veel leuke dingen gedaan!

Het hotel dat we geboekt hadden was heel erg mooi, ze hadden alles wat je je maar kon voorstellen. Er viel verder ook niets te klagen het personeel was heel aardig, ze hielpen je ook heel graag als je met iets zat. De kamers waren ook heel netjes je kon zo wat van de vloer eten Hygiëne is heel belangrijk voor mij op vakantie dus was het goed dat het zo netjes was. Ik moet zeggen als ik weer op zoek ben naar een vakantie bestemming in Bonaire dan weet ik wel dat ik weer bij Goood Resort Bonaire ga boeken, Het was een top vakantie!